Vi boktipsar och prickar av Göteborgarnas promenadguides 123 tips. All photos are my own /Hannele L.

28 september 2008

Ett år och 50 promenader

Nästan varje helg har vi tagit en ny promenad i Göteborg och upptäckt massa nytt. Ibland har vi besökt någon kafé, ibland har vi haft fika eller picknick med oss, trevligt sätt att umgås. Nästan alltid har vi haft bra väder. Det har kommit ut en ny upplaga av Göteborgarnas Promenadguide med 92 promenader, vi får se hur vi gör, men ännu är vi inte klara. Se etiketterna till höger.

6 kommentarer:

Ingrid E sa...

Duktiga ni är med era promenader! Har du hittat några egna ställen dvs platser som inte finns i promenadguiden? Borde väl finnas en del på Hisingen?

Hanneles paradis sa...

Ingrid E, jo, det finns lite egna idéer också, jag har funderat på att lägga dem också i bloggen. Kul att promenera, när man har gott sällskap :)

Anonym sa...

Han knatar på duktigt din skönlockige "gubbe".
Trevligt med alla dessa promenader.
Ganlet - har jag aldrig hört namnet ens. Fel sida av Göteborg :)
Har Du vandrat i Flunsåsparken också? Mina hemtrakter.
Kanske har missat det förstås.
Hälsn. Eivor

Hanneles paradis sa...

Eivor, Hisingsparken har vi promenerat i, men vi har säkert mycket kvar. Maken skulle nog promenera ännu oftare och längre, det har varit väldigt roligt att upptäcka och lära känna sin egen stad.

Helena sa...

Åh, vilket bra projekt! Vi har också promenadboken, men har inte varit så ambitiösa utan mest tänkt på hur mysigt det vore att följa tipsen. :)

Hanneles paradis sa...

Helena, då kommer man inte så långt ;)